Search...
NA KONTAKTONI
ENG
Ekspertë me eksperiencë
Cilësi, përgjegjësi dhe produkte të zgjedhura me kujdes
Përmirësojmë cilësinë e jetës dhe ruajmë shëndetin tuaj tashmë për më shumë se një dekadë

Mbi 100+ njerëz në 6 vende, duke ofruar 400+ produkte.

EKSPERTË ME EKSPERIENCË

100+

Ekipi ynë profesional ka një eksperiencë të pasur, entuziazëm, përsosmëri dhe kreativitet të lartë.

ZYRAT RAJONALE

4

Salvus d.o.o. u themelua në vitin 2002. Zyrat janë të vendosura në Zagreb, Sarajevë, Beograd, Lubjanë, Prishtinë dhe Tiranë.

PRODUKTET

100+

Të gjitha produktet në asortimentin tonë i plotësojnë kriteret më të larta të cilësisë dhe sigurisë.

Përfaqësitë

Vizion

Vizioni ynë është të jemi kompania udhëheqëse në rajon, e orientuar drejt përsosmërisë në segmentin e përmirësimit të shëndetit.

Vizion

Vizioni ynë është të jemi kompania udhëheqëse në rajon, e orientuar drejt përsosmërisë në segmentin e përmirësimit të shëndetit.

Faqja kryesore