Search...
NA KONTAKTONI
ENG

Bionime produktet për kontrollin e glukozës në gjak me përdorim në shtëpi u mundësojnë personave që vuajnë nga diabeti vetë-monitorim të rregullt të sheqerit në gjak, duke ua bërë më të lehtë monitorimin e rrjedhës së sëmundjes dhe jetën e përditshme.

Teknologjia e patentuar e bazuar në ekspertizën shumëvjeçare në fushën e shkencës mjekësore, kimisë dhe elektronikës është themelin e zhvillimit, k…

Bionime produktet për kontrollin e glukozës në gjak me përdorim në shtëpi u mundësojnë personave që vuajnë nga diabeti vetë-monitorim të rregullt të sheqerit në gjak, duke ua bërë më të lehtë monitorimin e rrjedhës së sëmundjes dhe jetën e përditshme.

Teknologjia e patentuar e bazuar në ekspertizën shumëvjeçare në fushën e shkencës mjekësore, kimisë dhe elektronikës është themelin e zhvillimit, kurse dizajni zviceran dhe cilësia më e lartë njihen në testimet klinike të spikatura, si dhe në publikimet e njohura ndërkombëtare. BIONIME njëkohësisht është edhe fituesi i mirënjohjeve të shumta në fushën e zhvillimit dhe inovacionit për saktësinë e lartë dhe besueshmërinë e rezultateve të matjeve.

Më shumë

I udhëhequr nga shkenca e të ushqyerit dhe përdorimi i teknologjive më të avancuara të prodhimit, Solgar që nga viti 1947 i siguron klientëve vitaminat me cilësinë më të lartë, minerale dhe suplemente ushqyese me përbërës bimor dhe ekstrakte ushqimi.

Misioni i Solgar-it është të përmirësojë shëndetin e përgjithshëm dhe ti ofrojë një ndjenjë të mirë përdoruesve të produkteve të tija, dhe këtë e ar…

I udhëhequr nga shkenca e të ushqyerit dhe përdorimi i teknologjive më të avancuara të prodhimit, Solgar që nga viti 1947 i siguron klientëve vitaminat me cilësinë më të lartë, minerale dhe suplemente ushqyese me përbërës bimor dhe ekstrakte ushqimi.

Misioni i Solgar-it është të përmirësojë shëndetin e përgjithshëm dhe ti ofrojë një ndjenjë të mirë përdoruesve të produkteve të tija, dhe këtë e arrin me vëmendje ndaj detajeve në çdo fazë të prodhimit, dhe me staf profesional dhe të arsimuar nëpërmjet edukimit gjithëpërfshirës rreth suplementeve ushqimore dhe nutricionizmit. Produktet e Solgar-it duhet të përmbushin Standardin e Artë të përsosmërisë dhe janë bartës të certifikatës hallall dhe kosher.

Më shumë

Duke iu përgjigjur sfidave të shoqërisë moderne kompania Salvus intensivisht i është përkushtuar kërkimeve të nevojave të fëmijëve në periudha të ndryshme të rritjes dhe zhvillimit, gjë që ka rezultuar në zhvillimin e linjës Salvit.

Linja unike për fëmijët Salvit ka lindur pas hulumtimeve të gjera të nevojave të konsumatorëve dhe formave të reja të aplikimit të nutraceutikëve dhe suplementeve die…

Duke iu përgjigjur sfidave të shoqërisë moderne kompania Salvus intensivisht i është përkushtuar kërkimeve të nevojave të fëmijëve në periudha të ndryshme të rritjes dhe zhvillimit, gjë që ka rezultuar në zhvillimin e linjës Salvit.

Linja unike për fëmijët Salvit ka lindur pas hulumtimeve të gjera të nevojave të konsumatorëve dhe formave të reja të aplikimit të nutraceutikëve dhe suplementeve dietike. Salvit përbëhet nga produkte të formuluar për nevojat specifike nutritive të fëmijëve, me forma inovative të aplikimit, duke siguruar futjen e ushqyesve të nevojshëm në mënyrë të pranueshme dh efikase.

Zhvilluar në bashkëpunim me partnerë të njohur evropianë dhe një ekip profesionistësh të përkushtuar për ekselencën, risitë dhe standardet më të larta të cilësisë, Salvit ofron suplementim të bazuar në njohuritë e sotme shkencore, duke përmbushur njëkohësisht pritjet e konsumatorëve.

Më shumë

Kozmetika për fëmijë Trudi krenohet me një asortiment ekskluziv të produkteve të butë kozmetike me të cilat kujdesi për fëmijët bëhet një lojë. Bashkon materialet ushqyesve dhe përbërësit natyral të koshereve të bletëve, të tilla si mjaltin, pluhurin e polenit, dyllin, Propolisin dhe peltën. Bazuar në karakteristikat e tij, secili është një dhuratë "nga kosherja" e testuar në mënyrë që të krijojë …

Kozmetika për fëmijë Trudi krenohet me një asortiment ekskluziv të produkteve të butë kozmetike me të cilat kujdesi për fëmijët bëhet një lojë. Bashkon materialet ushqyesve dhe përbërësit natyral të koshereve të bletëve, të tilla si mjaltin, pluhurin e polenit, dyllin, Propolisin dhe peltën. Bazuar në karakteristikat e tij, secili është një dhuratë "nga kosherja" e testuar në mënyrë që të krijojë një produkt që ruan thelbin e tipareve të saj natyrore. Falë lëndëve të para delikate dhe të buta, produktet Trudi janë veçanërisht të përshtatshme për pastrimin e përditshëm dhe kujdesin e lëkurës më delikate dhe kërkuese të fëmijëve.

Më shumë

Mjetet ndihmë për trajtimin e diabetit Ypsomed my life mundësojnë përdoruesve trajtim të lehtë dhe të sigurt, duke u dhënë atyre më shumë liri dhe fleksibilitet. Gjilpërat për shiringat insulinë Ypsomed janë bërë nga materiale të veçanta të përpunuara që ofrojnë komfort maksimal përdorimi dhe kontribuojnë bashkëpunimit më të mirë me pacientin.

Disponueshmëria e madhësive të ndryshme dhe përputhja…

Mjetet ndihmë për trajtimin e diabetit Ypsomed my life mundësojnë përdoruesve trajtim të lehtë dhe të sigurt, duke u dhënë atyre më shumë liri dhe fleksibilitet. Gjilpërat për shiringat insulinë Ypsomed janë bërë nga materiale të veçanta të përpunuara që ofrojnë komfort maksimal përdorimi dhe kontribuojnë bashkëpunimit më të mirë me pacientin.

Disponueshmëria e madhësive të ndryshme dhe përputhja me të gjitha injeksionet standarde insulinë të lehtësuar lehtësojnë zgjedhjen e mjeteve ndihmë në varësi të nevojave personale, dhe e bëjnë jetën e përditshme me diabet më të lehtë.

Më shumë

Produktet për terapi të frymëmarrjes Philips janë rezultat i ekspertizës shumëvjeçare teknologjike dhe i qasjes inovative me qëllim përmirësimin e cilësisë së jetës së përdoruesve. Angazhimi ndaj zgjidhjeve të avancuara dhe lehtësia e përdorimit karakterizojnë produktet e dizajnuara për të përmbushur nevojat e pacientëve. Lista e produkteve për përdorim në shtëpi dhe për atë profesional siguron te…

Produktet për terapi të frymëmarrjes Philips janë rezultat i ekspertizës shumëvjeçare teknologjike dhe i qasjes inovative me qëllim përmirësimin e cilësisë së jetës së përdoruesve. Angazhimi ndaj zgjidhjeve të avancuara dhe lehtësia e përdorimit karakterizojnë produktet e dizajnuara për të përmbushur nevojat e pacientëve. Lista e produkteve për përdorim në shtëpi dhe për atë profesional siguron terapi aerosoli të shpejtë dhe efikase të duhur për të gjitha grupmoshat, si dhe një kontroll efektiv të sëmundjeve të frymëmarrjes.

Më shumë
Faqja kryesore
Na kontaktoni
  • E hene - E premte 08:00 - 16:00
  • info@salvushealth.com
  • Miladina Stevica bb,
    10500 Graçanicë
  • +383 49 812 121