Jezik: BA EN
Salvus - Zastupstva

BIONIME - Samokontrola glukoze u krvi

 

BIONIME proizvodi za samokontrolu glukoze u krvi osiguravaju korisnicima vrhunsku točnost i preciznost te pouzdane rezultate mjerenja. Jedinstvena tehnologija utemeljena na dugogodišnjoj ekspertizi iz područja medicinskih znanosti, kemije i elektronike čini osnovicu razvoja inovativnih proizvoda dostupnih za kućnu uporabu. Bionimeova filozofija je postati pouzdan i brižan partner u kontroli šećerne bolesti, osiguravajući korisnicima kompletan proizvodni portfelj koji obuhvaća uređaje za određivanje glukoze u krvi, dijagnostičke trake, lancete i lancetare.

Patentirana tehnologija, švicarski dizajn i najviša kvaliteta priznati su u istaknutim kliničkim ispitivanjima kao i poznatim međunarodnim publikacijama. Bionime je ujedno i dobitnik brojnih nagrada u području razvoja i inovacija, poput „National Industrial Innovation Award“, „National Invention and Creation Award“ te prestižne međunarodne nagrade za dizajn „Red Dot Design Award“.

Saznajte više

SOLGAR - Dodaci prehrani za unaprjeđenje kvalitete života 

 

Još od 1947. godine Solgar svojim potrošačima nudi široku paletu inovativnih proizvoda vrhunske kvalitete. Vođen znanošću o prehrani i upotrebom najsuvremenijih tehnologija proizvodnje Solgar korisnicima osigurava najkvalitetnije vitamine, minerale, proizvode s biljnim sastojcima i ekstraktima iz hrane.

Solgarova misija je unaprijediti opće zdravlje i dobro osjećanje korisnika njegovih proizvoda. To nastoji postići  ekskluzivnom distribucijom svojih proizvoda isključivo u suradnji sa stručnim i  obrazovanim osobljem koje trajno i sveobuhvatno educira o dodacima prehrani i nutricionizmu

Solgarova posvećenost detaljima u svakoj fazi proizvodnje i distribucije omogućuje mu podizanje i održavanje „Zlatnog standarda" kvalitete. Niti jedan proizvod ne napušta proizvodne pogone ukoliko ne zadovoljava „Zlatni standard" izvrsnosti. Solgarovi proizvodi su ujedno KOF-K certificirani što znači da slijede najstrože zakone košera. Certifikacija proizvoda od strane Halal Food Authority (HFA), organizacije iz Ujedinjenog Kraljevstva osigurava pridržavanje strogih Halal zakona. Solgar se distribuira diljem svijeta, u više od 50 zemalja, s aktivnim podružnicama u Ujedinjenom Kraljevstvu, Španjolskoj, Južnoj Africi i Novom Zelandu.

Saznajte više

MICROLIFE - Inovacije u kontroli krvnog tlaka, tjelesne temperature i težine

 

Microlife tehnologija pruža pouzdana i inovativna rješenja u području kontrole krvnog tlaka, tjelesne temperature i težine. Raznolik proizvodni portfelj višenamjenskih proizvoda za kućnu i profesionalnu upotrebu omogućuje korisnicima sveobuhvatnu skrb za zdravlje. Visoki standardi kvalitete Microlife medicinskih proizvoda jamče najvišu razinu sigurnosti potkrijepljene brojnim kliničkim istraživanjima.

Pouzdanost i točnost Microlifeovih tlakomjera, termometara i vaga predstavlja imperativ u uspješnoj kontroli bitnih čimbenika zdravstvenog stanja. Microlifeova tehnologija i inovativnost dobitnice su prestižnih nagrada kao što su „European Frost & Sullivan Award for Competitive Strategy Innovation & Leadership“ te „Red Dot Design Award“.

Saznajte više
Prikaži ostala zastupstva

YPSOMED - Samokontrola glukoze u krvi

 

Ypsomed My Life pomagala za terapiju šećerne bolesti omogućuju korisnicima jednostavno i sigurno liječenje, uz zadržavanje najbolje moguće kvalitete života. Inovativan i moderan koncept proizvoda značajno pridonose uspjehu terapije, kao i suradljivosti pacijenata. Ypsomed igle za inzulinske brizgalice izrađene su od posebno obrađenih materijala koji osiguravaju maksimalnu ugodnost primjene. Dostupnost raznih dimenzija te kompatibilnost sa svim standardnim inzulinskim brizgalicama olakšavaju odabir pomagala, sukladno individualnim potrebama, čineći svakodnevicu sa šećernom bolešću jednostavnijom.

Saznajte više

STEVIOL - Stolno sladilo na bazi steviol glikozida

 

Steviol proizvodi na bazi steviol glikozida iz organski uzgojenih listova biljke Stevia rebaudiana, izolirani su  ekstrakcijskim postupcima s pročišćenom vodom. Načela cjelovitog pristupa u svim fazama proizvodnje osiguravaju prirodan proces uzgoja, izolacije i pročišćavanja djelatnih tvari, bez uporabe štetnih kemijskih sredstava, što jamči visoku kvalitetu finalnog proizvoda. Nizak glikemijski indeks i odsutnost kalorija čine ih idealnom zamjenom za šećer, osobito pogodnom za dijabetičare, osobe koje održavaju tjelesnu težinu kao i sve poklonike zdravog načina života.

TRUDI - Dječja kozmetika na bazi pčelinjih proizvoda

 

Dječja kozmetika Trudi objedinjuje hranjive tvari i prirodne sastojke iz pčelinje košnice poput meda, peludnog praha, voska, propolisa i matične mliječi, u blage proizvode uz koje briga o djetetu postaje igra. Ekskluzivni asortiman proizvoda za njegu dječje kože s nježnim dodirom. Dragocjene, ukusne, te s mnogo hranjivih tvari i proteina, sirovine koje nam daje pčelinja košnica, kao što su med, peludni prah, nektar, vosak i propolis, autentični su prirodni destilati koji su poslužili kao inspiracija za Trudi proizvode. Na temelju svojih svojstava, svaki dar "iz košnice" je ispitan kako bi se stvorio proizvod koji zadržava većinu prirodnih svojstava. Zahvaljujući delikatnim i nježnim sirovinama, Trudi proizvodi su osobito pogodni za svakodnevno pranje i njegu najzahtjevnije i najnježnije dječje kože.

Povratak na vrh